Bli Medlem

Priser.

For å kunne trene hos oss er det to avgifter du må betale. Den ene er kontingent til klubben vår og er for tiden på 79 NOK per måned. Denne kontingenten går i hovedsak til å betale forsikring for hvert enkelt medlem gjennom Norges Kampsportforbund (NKF) og  medlemskap i Shorin Ryu Karate Association Norway (SKAN) som er vår stilartsorganisasjon. 

Den andre avgiften er KRAFT-medlemskap. Dette er noe alle må betale i og med at vi er medlem av Tromsøstudentenes Idrettslag (TSI) og har treningssted på KRAFT. Prisen vil her variere om du er student, UiT ansatt, UNN ansatt osv. Videre om du velger å betale for 12, 6 eller 1 måned av gangen. For komplett prisliste for KRAFT kan du følge linken her.

Det som er verd å merke seg er at ved betalt KRAFT-medlemskap kan du benytte deg av alle fasilitetene KRAFT tilbyr. Det er blant annet styrketreningsrom, sykkelsal for spinning, aerobic m.m. Les her om de ulike treningstilbudene på KRAFT.

Dersom du er nybegynner vil du etter hvert måtte kjøpe deg en karatedrakt med belte. Dette kan du få kjøpt via klubben. Pris på drakt med belte kan man få fra 2-300 NOK og oppover.

Ellers så kan det forekomme en egenandel dersom man deltar på treningssamlinger og graderinger. Dette for å dekke noen av konstnadene i forbindelse med slike arrangementer. Du som medlem vil uansett få beskjed om hva en slik deltakeravgift vil komme på.


Treningstider.

Vi har fått utdelt følgende treningstider for høstsemesteret 2018:

Mandager       20:00 - 22:00

Onsdager       20:00 - 22:00


Treningssted.

Vår klubb trener i kampsportrommet (mandager) og aerobic-rommet (onsdager) på KRAFT-II. KRAFT er treningssenter som ligger på universitetsområdet vest for Norges Fiskerihøgskole. Man kan gå/sykle samt kjøre dit. Forøvrig gode parkeringsmuligheter på kveldstid. Se kart under for nærmere angående lokaliseringen til KRAFT.Glenn Maan © 2013-2018